Υπαπαντης 15, καλαματα

Reviews

Ραφαήλ Πετρόπουλος
Ραφαήλ Πετρόπουλος
100% επιτυχία στα θεωρητικά, οίκιο περιβάλλον και άψογη συνεργασία.
Άντζελα Σ’
Άντζελα Σ’
Αναμφισβήτητα η καλύτερη Σχολή Οδηγών στην Καλαμάτα. ΠΡΟΤΕΊΝΩ(!) σε όλους. Ευχαριστώ δάσκαλε και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις με όλη την αφοσίωση σου και όρεξη γι αυτό. Βγάζεις νέους συνειδητοποιημένους οδηγούς στην σήμερον κοινωνία κι αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!
Σοφία Μπακίρη
Σοφία Μπακίρη
Ο καλύτερος με διαφορά!! Αξίζει με το παραπάνω!! Ελάχιστο διάβασμα, άμεσο αποτέλεσμα!!
Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Ο κ. Γιάννης είναι ένας δάσκαλος ο οποίος μπορεί να είναι ο καλύτερος σου φίλος στο μάθημα κρατώντας πάντα τον επαγγελματισμό του, ένας συνδυασμός ο οποίος κάνει την επιτυχία να φαίνεται σίγουρη. Μεθοδικός και ήρεμος με πραγματικό ενδιαφέρον για τον μαθητή και την σωστή του μόρφωση στον ΚΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για όλα ο καλύτερος.
Βασιλειάδου Γιοβάνα
Βασιλειάδου Γιοβάνα
Η Σχολή Οδηγών Αλεξόπουλος Ιωάννης σβήνει κάθε άγχος, φόβο που μπορεί να έχει ένας μαθητής στο ξεκίνημά του. Μιλάω από προσωπική πείρα!!!Με την ευγένεια την υπομονή, την κατανόησή του και την σωστή εκπαίδευσή κάνει όλη την διάρκεια των μαθημάτων να είναι όλα τόσο κατανοητά και εύκολα, για να φτάσεις με επιτυχία στο στόχο σου....Ευχαριστώ πολύ για ΔΑΣΚΑΛΕ πάντα επιτυχίες !!!
Μαρία Αλεβίζου
Μαρία Αλεβίζου
Όταν γνώρισα τον Γιάννη, κατάλαβα από την αρχή πώς θα πετύχω στις εξετάσεις με την πολύτιμη βοήθεια του! Συνέχισε αυτό που κάνεις! Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται την καθοδήγηση σου!
Βίκυ Ράλλη
Βίκυ Ράλλη
Η σχολή οδηγών Αλεξόπουλος Γιάννης σου εμπνέει εμπιστοσύνη καθόλου άγχος και θα χεις σίγουρη επιτυχία και για το αποτέλεσμα και για την εξέλιξη σου με λίγα λόγια σε κάνει driver ευχαριστώ για όλα καλή συνέχεια !!!!
Αλκιβιάδης Κωνστάνταρος
Αλκιβιάδης Κωνστάνταρος
Αποδοτικότητα, επαγγελματισμός, φιλικότητα και όρεξη για δουλειά και για επιτυχία! Η Σχολή Οδηγών Αλεξόπουλος τα συνδυάζει όλα! Δάσκαλε σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις που μου προσέφερες!
Άρτεμις Δημοπούλου
Άρτεμις Δημοπούλου
Η σχολή οδηγών Αλεξόπουλος είναι η καλύτερη επιλογή για να μάθεις να οδηγείς σωστά. Χωρίς άγχος και με ευκολία περνάς με την πρώτη τα σήματα καθώς και την οδήγηση. Εξαιρετικός δάσκαλος αφού καταφέρνει να λύνει όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις. Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!
Ανθούλα Βουδούρη
Ανθούλα Βουδούρη
Με αυτόν τον δάσκαλο η σωστή οδηγική συμπεριφορά και η επιτυχία είναι μονόδρομος! Το άγχος εξαφανίζεται και μαθαίνεις να οδηγείς σωστά και με σύνεση! Επιπλέον δεν βγάζεις μόνο δίπλωμα αλλά κερδίζεις και έναν φίλο! Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Γι αυτό ελάτε όλοι στην σχολή οδηγών του Γιάννη Αλεξόπουλου.. Εγγύηση!!! 😉

ADD REVIEW:

Rating:
Copyright (c) 2019 Σχολή Οδηγών - Αλεξόπουλος Ιωάννης