Υπαπαντης 15, καλαματα

Η σχολή μας αποτελεί ένα αξιόπιστο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, που φροντίζει για την άψογη προετοιμασία τους πριν τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις.

Ιδιαίτερη βάση δίνουμε στην σωστή εκμάθηση και αφομοίωση όλων των απαραίτητων γνώσεων που θα καταστήσουν τους υποψηφίους συνειδητοποιημένους οδηγούς άρτια καταρτισμένους και υπεύθυνους.

Έτσι οι μαθητές μας ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση τους, αποκτούν την άδεια οδήγησης και την ικανότητα να οδηγήσουν με ασφάλεια για τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα όπου ολοκλήρωσα την υποχρεωτική μου εκπαίδευση.
Στη συνέχεια παρακολούθησα το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πειραιά από όπου και έλαβα το πτυχίο μου 2013.

Όμως η αγάπη και το πάθος μου για τα αυτοκίνητα σε συνδυασμό με το πάθος να μεταδώσω τις γνώσεις μου με οδήγησαν στην απόφαση να σχεδιάσω και να δημιουργήσω τη δική μου Σχολη Οδηγών.

Έτσι παρακολούθησα και ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου ως εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών.

Από τότε ξεκίνησε το ταξίδι μου στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.

Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον για τους μαθητές μου ενώ κύριο μέλημά μου είναι η σωστή προετοιμασία τους με σκοπό αφενος την επίτευξη των στόχων τους και αφετέρου την ασφάλειά τους και την αποφυγή των κινδύνων που επιφυλάσσει ο δρόμος.

Παράλληλα ως άτομο που μου αρέσει να εξελίσσομαι και να διευρύνω τους οριζοντές μου αποφάσισα να ασχοληθώ και με το χώρο των ασφαλειών όπου εξετάστηκα με επιτυχία και έλαβα το πιστοποιητικό ασφαλιστικού συμβούλου.
Οι φιλοδοξίες μου όμως δεν σταματούν εδώ…

Στα ενδιαφέροντά μου υψηλή θεση έχουν θέματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδηγική συμπεριφορά- ασφάλεια.

Για το λόγο αυτό πραγματοποίησα δράσεις για ενήλικες αλλά και μαθητές.
Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή….

TA OXHMATA ΜΑΣ

Fiat Grande Punto
Fiat Grande Punto
mechanics
Kawasaki  Z750
Kawasaki Z750
mechanics
Piaggio Medley 125
Piaggio Medley 125
automat
Copyright (c) 2019 Σχολή Οδηγών - Αλεξόπουλος Ιωάννης